top of page

Rólunk

Üdvözöljük a PESKlima-nál, ahol a klímatechnika nem csak szakma, hanem szenvedély is. Vállalatunk története több éves szakmai tapasztalaton alapul, melyet egy nagynevű klímás cégnél szereztünk. Ez a hosszú távú iparági jelenlét biztosította számunkra a szükséges tudást és készségeket, hogy az összetett klímaberendezési kihívásokra is hatékony megoldásokat nyújthassunk.
 

2021-ben úgy döntöttünk, hogy saját családi vállalkozásunkat hozzuk létre, a PESKlimát, amellyel célunk, hogy egyedi és személyre szabott klímatechnikai szolgáltatásokat nyújtsunk. Büszkék vagyunk arra, hogy vállalkozásunk a családi értékek mentén épült fel, melyek középpontjában az ügyfél elégedettsége, a minőségi munkavégzés és a megbízhatóság áll.
 

Szolgáltatásaink között szerepel a légkondicionáló rendszerek tervezése, telepítése és karbantartása, mind otthoni, mind ipari igényekre szabva. Mindig a legmodernebb technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk, hogy biztosíthassuk a környezetbarát és energiahatékony megoldásokat.
 

Vállalkozásunk alapja a személyes kapcsolat az ügyfelekkel. Hiszünk abban, hogy minden projekt egyedi, és minden ügyfél különleges figyelmet érdemel. Legyen szó egy kis lakás klímaberendezéséről vagy egy nagy ipari létesítmény komplex klímarendszeréről, a PESKlima elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa.

bottom of page