top of page

Szolgáltatásaink

Felmérés

Munkatársunk az Ön által választott időpontban elvégez egy ingyenes helyszíni felmérést Budapesten, majd 24 órán belül küld egy áttekinthető, rejtett költségektől mentes árajánlatot. A felmérés során megbeszélheti a telepítés részleteit és kérhet szakértői tanácsot.

Javítás

Vállaljuk működésképtelen klímaberendezések hiba keresését, feltárását, javítását, hűtőközeg hiányos gépek szivárgás keresét,a hiba kijavítását, a rendszer feltöltését.

Karbantartás, tisztítás

A klíma karbantartása a kiterjesztett garancia biztosításán túl, az alacsonyabb energiafelhasználás és gazdaságos működés mellett meghosszabbítja a készülék időtartamát. A tisztítással védi egészségét is, hiszen megfelelő gondozással minimalizálja a gombás fertőzések, légúti betegségek kockázatát.

Villanyszerelés

Fontos az elektromos hálózat ellenőrzése, az érintésvédelem megléte, a klíma készülék elektromos betápjának a biztosítása az egységek közelében. Vállalkozásunk nem telepít olyan helyen, ahol az érintésvédelem nem biztosított. Igény szerint az áramkört bővítjük, az áramvédő kapcsolót, a kismegszakítót beépítjük.

Telepítés

A személyes konzultáció után készítünk egy árajánlatot, melynek elfogadása esetén haladéktalanul megkezdjük a készülék telepítését, figyelembe véve az Ön igényeit és biztosítva a munka magas színvonalát.

100% Elégedettségi Garancia

A nálunk vásárolt és az általunk beszerelt klíma készülékekre a gyártó által előírt a készülék garanciával megegyező szerelési garanciát vállalunk és biztosítunk. Ennek feltétele, hogy az általunk adott garancia levelet és a klímaszerelőnkkel végeztetett karbantartási jegyzőkönyvet megőrizze, az éves karbantartások dokumentáltan kerüljenek elvégzésre.

bottom of page